19.jan.2008

så er denne dagen over da. begynte på jobb klokken 04.00. Jobbet til kl-08, kort men hektisk dag. jeg møtte Jon på vei hjem så jeg kjørte han på skolen. Dro hjem og spiste frokost og så " God morgen, Norge". Var ganske trøtt og sliten så jeg sovna raskt. Sov til klokka var nesten 14.30. Da kom Jon hjem fra skolen. Jeg begynte på middagen, det ble seibiff m.løk i dag. Godt med fisk! Det var trening for Jon i dag så vi dro til Halden i 18  tiden. Var nedom Tista-sentteret og hilste på Helene på jobb. Var en tur innom pappa på sykehjemmet,koselig å ta en tur innom der også. Han er i god form om dagen og glad for besøk.
Bør vel egentlig legge meg nå, skal på jobb klokken 03.00 i natt. Blir nok tidlig ferdig så da skal jeg sove lenge på lørdag...

2 kommentarer

HeleneM

15.feb.2008 kl.22:48

mamma daa;P treig du er på å blogge a..;) hihi glad i

HeleneM

15.feb.2008 kl.22:49

mamma daa;P treig du er på å blogge a..;) hihi glad i

Skriv en ny kommentar

Laila Birgitte

Laila Birgitte

44, Sarpsborg

Jeg er en dame på 44 år, gift med Ketil som jobber i NRK Østfold. Jeg jobber i bakeri, pakker finvarer til sykehus,egne utsalg osv.Har to nydelige "barn", Helene på 19 år som bor hos pappa`n sin i Halden.Hun jobber på giraffen hvor de selger barneklær.Jon på 15 år bor hos oss. Han går siste året på ungdomsskolen.På fritiden spiller han hockey i Halden,HEIA COMET!

Kategorier

Arkiv

hits