bilde002
ROMMET TIL JON
bilde002

Her er altså litt av veggen til Jon. Blir ganske bra syns jeg. Er bare grunning på vinduet enda,men det skal bli lysere blå.Fant ut at vi må legge nytt gulv også, for å få helhet i rommet.. Det ene drar det andre med seg! Har ikke fått gjort noe der i dag. Vært i Halden og tømt litt i leiligheten til pappa. Nå er det mest "søppel" igjen,skal kjøre det på Rokke i morgen.
I ettermiddag/kveld var vi i bursdagsselskap til svigermor, ble 92 år i dag...kosa oss med reker og kaker, kaffe. Var ute og handlet for henne i dag siden vi drar til Danmark i morgen.
Gleder meg til turen sammen med Reidar,Stine og barna. Mine "barn",Stian, Ketil og  mamma skal også være med. Blir godt å komme litt vekk fra hverdagen, koble av fra maset hjemme...

3 kommentarer

HeleneM

20.feb.2008 kl.23:18

hehe.. du glemte at Stian skal være med;) hihi neijda.. men ble bra på rommet til Jon daa! flink du!

Laila Birgitte

20.feb.2008 kl.23:25

uff,må ikke glemme han..klart han skal være med..takk for det.

Nattravna

21.feb.2008 kl.11:30

Gleder oss til å være litt sammen med dere :-)

Skriv en ny kommentar

Laila Birgitte

Laila Birgitte

44, Sarpsborg

Jeg er en dame på 44 år, gift med Ketil som jobber i NRK Østfold. Jeg jobber i bakeri, pakker finvarer til sykehus,egne utsalg osv.Har to nydelige "barn", Helene på 19 år som bor hos pappa`n sin i Halden.Hun jobber på giraffen hvor de selger barneklær.Jon på 15 år bor hos oss. Han går siste året på ungdomsskolen.På fritiden spiller han hockey i Halden,HEIA COMET!

Kategorier

Arkiv

hits