05.mar.2008

DA ER ENDELIG TUREN TIL PARIS BESTILT!!

De siste 7-8 månedene har vært en tøff tid hos oss, med sykdom og bekymringer. Noe som har tæra mye på krefter og overskudd til oss selv..  Ikke misforstå, vi har stilt opp for disse menneskene fordi det er viktige personer i livet vårt som vi setter enormt pris på!!
 Nå har forholdene roa seg litt ned og vi har lenge pratet om å reise bort og koble av. Det var og er så mange steder vi ønsker å dra. Men valget nå ble altså Paris..
Endelig i dag har vi bestilt turen.
Vi drar tirsdag 15.april og blir borte til lørdag 19.april. Det skal bli godt!!!!
Jon skal på skoletur til Polen - Tyskland den uken så da passer det fint å dra.

Vi har en alle tiders nabo som har sagt ja til å passe voven vår.Hun har selv en tispe-hund og er glad i dyr.
De hilser jo på hverandre nesten hver dag men aldri vært sammen lenge om gangen. Tror og håper at de går bra sammen de dagene..

5 kommentarer

HeleneMarie

05.mar.2008 kl.12:16

Så koselig da mamma..:) Paris blir koselig vettu.. det fortjener dere virkelig! Og dere skal nyte hver dag uten bekymringer.. Glad ideg!

Laila Birgitte

05.mar.2008 kl.13:39

Takk for det,jenta mi..Ja, gleder meg!!
Glad i deg. Klem

Nattravna

06.mar.2008 kl.18:44

Det blir så godt for deg,og vi ønsker dere alle en riktig god og velfortjent tur,som Hlene sa legg alle bekymringer igjenn på hylla hjemm,nyt hvert sekund i romantiske paris med hverandre!!!

Laila Birgitte

06.mar.2008 kl.21:15

Tusen takk. Skal nok kose oss ja..

BajaCamilla

09.mar.2008 kl.09:44

Det hørtes deilig ut, håper dere får en fin tur:)

Skriv en ny kommentar

Laila Birgitte

Laila Birgitte

44, Sarpsborg

Jeg er en dame på 44 år, gift med Ketil som jobber i NRK Østfold. Jeg jobber i bakeri, pakker finvarer til sykehus,egne utsalg osv.Har to nydelige "barn", Helene på 19 år som bor hos pappa`n sin i Halden.Hun jobber på giraffen hvor de selger barneklær.Jon på 15 år bor hos oss. Han går siste året på ungdomsskolen.På fritiden spiller han hockey i Halden,HEIA COMET!

Kategorier

Arkiv

hits