17.mar.2008

I går våknet vi til et nydelig solskinnsvær. Vi bestemte oss for å høre om pappa ville på tur.
Vi kokte kaffe og pakket litt kjeks og smågodt for å ta med på turen.
Da vi kom til sykehjemmet var han koblet til intravenøs væske så jeg regnet ikke med det ble tur likevel. Men sykepleieren mente det ikke gjorde noe,så pappa ble koblet løs og ble med. Vi kjørte til Skiptvet kirke,menighetshus hvor det er en altertavle som min oldefar har malt. Dessverre var maleriet tatt ned og sto på langs i en kjellergang. Var så lavt under tak at det ikke kunne snus riktig vei. Dette likte ikke pappa,fikk ikke riktig inntrykk av bildet. Men det var fint å ha sett det og at pappa orket å gå ned i kjelleren. Tror det er viktig for han å ha sett det igjen etter mange år.
Vi var ute 3-4 timer og kosa oss alle sammen. Etter å ha kjørt pappa tilbake på sykehjemmet var  vi hjemme i 19.30 tiden. Middagen ble derfor sen.Skulle ha ribbe og den måtte stekes først..Spiste kl.21.30...
Det var en koselig søndag..bilde009

3 kommentarer

Aud Marlen

17.mar.2008 kl.09:47

Idag var det solskinn her også.. Det gjør liksom dagen mye bedre..

Nattravna

17.mar.2008 kl.16:57

Så koselig!! Høres ut som en fin tur for alle sammen,så flnke dere er!!! Blr nok satt pris på

Baja

18.mar.2008 kl.07:27

Så koselig:)
Godt pappa'n din har så gode mennesker som dere rundt seg!

Skriv en ny kommentar

Laila Birgitte

Laila Birgitte

44, Sarpsborg

Jeg er en dame på 44 år, gift med Ketil som jobber i NRK Østfold. Jeg jobber i bakeri, pakker finvarer til sykehus,egne utsalg osv.Har to nydelige "barn", Helene på 19 år som bor hos pappa`n sin i Halden.Hun jobber på giraffen hvor de selger barneklær.Jon på 15 år bor hos oss. Han går siste året på ungdomsskolen.På fritiden spiller han hockey i Halden,HEIA COMET!

Kategorier

Arkiv

hits