29.mar.2008

Lat uke...
Denne uka har i grunnen gått fort. Har ikke gjort så veldig mye...vært litt i dårlig form, nesten ikke sovet etter jobb.
Tirsdag var Jon og jeg som vanlig hos onkelen og tanten hans på middag. Jon har jobbedag der hver tirsdag.Jeg kjørte jentene på kulturskolen og tok en liten tur til pappa. Måtte på apoteket og stakk samtidig  innom Helene på jobben.
Rart med det, selv om hun er voksen og selvstendig savner jeg å ha henne hjemme.
Onsdag var jeg hos fysioterapauten. Torsdag orket jeg nesten ingenting og tok det med ro på sofa`n.
I dag fikk jeg sovet litt etter jobben, våknet i 14 tiden. Begynte på middag, fiskeboller i karrisaus med raspa gulerøtter,namnam...
Ketil og jeg var en tur hos pappa på kvelden. Føler liksom at jeg må stikke innom han et par dager i uka selv om jeg vet han har det bra og får den pleie han trenger.
 I morgen skal Jon spiller hjemme-kamp mot Skien. Så er det slutt for denne sesongen, håper han fortsetter til høsten...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Laila Birgitte

Laila Birgitte

44, Sarpsborg

Jeg er en dame på 44 år, gift med Ketil som jobber i NRK Østfold. Jeg jobber i bakeri, pakker finvarer til sykehus,egne utsalg osv.Har to nydelige "barn", Helene på 19 år som bor hos pappa`n sin i Halden.Hun jobber på giraffen hvor de selger barneklær.Jon på 15 år bor hos oss. Han går siste året på ungdomsskolen.På fritiden spiller han hockey i Halden,HEIA COMET!

Kategorier

Arkiv

hits