05.apr.2008

Nå er både fredag og lørdag over.
Jon fylte 16 år i går...Huff som tiden flyr...
I går var dagen 19 timer lang...Begynte på jobb kl.04.00 og var ferdig kl.07.45. Dro hjem og ga Jon bursdagsgave før jeg kjørte han til skolen.
Så var det hjem igjen og steke kjøttdeig og løk til pizza senere på kvelden. Lagde ferdig deigen også, satte den i kjøleskapet. Regnet ikke med at den ville heve der men.. joda,den fløt over etter en stund. Måtte ta den ut og kna den sammen og satte den tilbake.
Så var det å dra til Moss da, legesamtale..Var ferdig der ca.15.30..Måtte skynde meg hjem for skulle egentlig være hos Kristen kl.16., hadde bedt folk til  da. Men måtte jo hjem og hente Ketil og Jon.
Var i Halden ca.16.30. Fikk hevet pizza`n i ovnen og gjestene kom nærmere 18. Da først kunne jeg slappe av og nyte maten. hadde hjemmelaget is til dessert. Det var som vanlig godt og vellykket...sånn bare for å skryte litt mener jeg..
Ketil og jeg dro til pappa i 19.30 tiden..Han hadde det ikke bra. Hadde falt om på gulvet igjen og slått hofta si...
Ikke gøy det der, men godt han har folk rundt seg som hjelper han. Var der til runt 21.30 tiden. Da dro vi hjem og jeg var i seng 22.30....

Sov kjempegodt i natt, våknet kl.10,spiste frokost og var ute og handlet. Ryddet litt hjemme før jeg dro til Halden. Helene, Stian, Jon og jeg var på landskamp i hockey Norge- Sverige. Sverige vant 5-1..Dret oss litt ut da for trodde kampen begÿnte 16.. men den begynte visst halvtime før...men men..
Vel hjemme spiste Ketil og jeg rekesmørbrød..Har nå bakt sjokoladekake, is og kringle til i morgen.
Nå er det snart loppekassa for min del....

5 kommentarer

minsky

06.apr.2008 kl.10:25

Den isen er god den :-)

Celba

06.apr.2008 kl.12:08

Hei!!!

Har aldri laget hjemmelaget is...tror du jeg kunne fått oppskriften av deg...kjente jeg fikk vann i munnen av å tenke på hjemmelaget is...nam nam!!!
Håper du har ellers hatt en trivelig helg!!!
Kos

Laila Birgitte

06.apr.2008 kl.13:03

Det kan du vel få..skal jeg sende den på e-post?
Hatt en fin helg så langt.Venter bare på gjestene nå...

Camilla

06.apr.2008 kl.13:43

Ha en fin dag idag:)

Celba

06.apr.2008 kl.19:01

Ja supert,her skal du få min e post adr: cecgro@online.no
Tusen takk....

Skriv en ny kommentar

Laila Birgitte

Laila Birgitte

44, Sarpsborg

Jeg er en dame på 44 år, gift med Ketil som jobber i NRK Østfold. Jeg jobber i bakeri, pakker finvarer til sykehus,egne utsalg osv.Har to nydelige "barn", Helene på 19 år som bor hos pappa`n sin i Halden.Hun jobber på giraffen hvor de selger barneklær.Jon på 15 år bor hos oss. Han går siste året på ungdomsskolen.På fritiden spiller han hockey i Halden,HEIA COMET!

Kategorier

Arkiv

hits