26.mai.2008

NY UKE, NYE UTFORDRINGER

I går var det så fint vær at vi tok med hunden og dro til Mærrapanna .Det er så koselig  å gå tur på fjellet langs sjøen.
Sola skinner i dag også og det ser ut til å bli en bra dag.
Var hjemme fra jobb kl.08 og rakk å si ha det til Jon før han dro på skolen.  Pratet med Ketil før han dro på kurs i Strømstad, skal være der til i morgen. Spiste frokost og så God morgen, Norge.

Syns det er godt å slappe av etter jobben.Sette seg ned med avisen og data`n, lese litt blogg.
Har fått god kontakt med noen her og syns det er koselig å lese, kommentere bloggene, få kommentarer selv..

I går begynte jeg på den første av to te-pose boksen jeg skal gi bort i bursdagsgave. Har samlet mange te-poser og klippet ut og limt på et tre-skrin. Syns det er koseligere med en hjemmelaget boks på bordet.img0077img0080


Skal etter hvert lage meg nye gardinbånd av perler og ståltråd. Er så lei de gamle duskene og har ikke funnet annen type i de fargene jeg vil ha. Gøy å lage det selv også.
Kunne jeg velge, hadde jeg bare sittet hjemme og laget forskjellige ting...Drømmen er vel kanskje å jobbe i  eller  drive hobby-butikk...

6 kommentarer

Cecilie

26.mai.2008 kl.21:28

Gøy med hjemmelagde ting,av alle slag i grunn....
Skulle ønske jeg var flink til håndarbeid,vært litt kreativ....men mine fingrer klør bare etter blomster....begynnte med et strikke arbeid en gang men kan bare strikke frem og tilbake så jeg ga opp.

Men jeg er stadig innom hobby butikker i byen og det er jo så mye artig og spennende å lage..er jo bare fantasien som setter en stopper.

Te-pose eskene dine var jo kjempe fine...smart ide.....!!!

Har forresten vært innom en blogger som heter Majo design,syr så mye fint,har faktisk bestillt selebukse og kjole til dattera mi av henne,er så spent....!!!Folk er så flinke...

Ha en fortsatt en god kveld.....

Laila Birgitte

26.mai.2008 kl.23:40

Kreves litt å kunne stelle blomster da.Får de veldig fint til ute men inne har jeg bare grønne planter og sukkulenter.
Har alltid likt å holde på med all slags håndarbeid. Satt mye sammen med mormor og sydde dukkeklær mens hun sydde til meg. Var faktisk pappa og bestemor som lærte meg å strikke.
Strikket min første genser (mariusgenser) når jeg var 12 år. Den har begge barna mine også brukt. Sydd, strikket mye klær til tantebarn og egne barn.
Får kjøpt eskene på panduro så kan du bare samle litt teposer og prøve deg. Du får det helt sikkert til...
Har vært inne på Majo design og sett jeg og, mye fint der.
Ha en god natt.
Klem

BajaCamilla

27.mai.2008 kl.20:28

De var kjempefine, så kreativt:)

Laila Birgitte

27.mai.2008 kl.21:20

Takk. :)

min sky :-)

29.mai.2008 kl.09:32

Hei Laila. Jeg kan jo allerede skryte på meg at jeg har en sånn fin te boks jeg da :-)
De er knall fine. Du,vi kan jo prøve å treffes en dag kansje? Akkurat nå har ikke bilen det noe bra uten dekk,men tror de får til det de skal i løpet av helga hvertfall :-) Forresten skal Grå pus ha bebiser :-) Gleder meg fælt :-) Savner dere

Laila Birgitte

29.mai.2008 kl.13:22

Hei min sky!
Jeg skal til Ås i morgen,fredag. Kan kanskje prøve å stikke en tur innom på ettermiddagen hvis det passer for dere.?
Viktig at bilen har bra dekk før dere kjører for langt!!
Koselig med kattunger da, de er jo såå søte.
Savner dere også!!
Stor klem

Skriv en ny kommentar

Laila Birgitte

Laila Birgitte

44, Sarpsborg

Jeg er en dame på 44 år, gift med Ketil som jobber i NRK Østfold. Jeg jobber i bakeri, pakker finvarer til sykehus,egne utsalg osv.Har to nydelige "barn", Helene på 19 år som bor hos pappa`n sin i Halden.Hun jobber på giraffen hvor de selger barneklær.Jon på 15 år bor hos oss. Han går siste året på ungdomsskolen.På fritiden spiller han hockey i Halden,HEIA COMET!

Kategorier

Arkiv

hits