07.jul.2008

Er en stund siden jeg har skrevet noe nå. Tiden går så utrolig fort og vi har hatt mye å gjøre..og formen har ikke vært helt på topp. Har slitt en del med migrene, dårlig form.
Har problemer med noen i familen som ikke er lette å samarbeide med..Det sliter så utrolig mye på meg, både fysisk og psykisk, at vi ikke blir enige om oppgjør etter pappa. Vet jeg egentlig ikke skal bry meg om det men klarer liksom ikke helt å slappe av.
Gleder meg til alt er over..da slipper jeg å ha noe med de å gjøre.

Svigermor har endelig takket ja til trygdeleilighet og nå holder vi på å pakke og flytte for henne. Hun får jo mye mindre plass nå så det blir en utfordring å se hva hun får plass til...Skal ut å se etter gardiner for henne i morgen og henge de opp. Det går nok enda 14 dager før vi får flyttet alt pga ferien men gleder meg til å bli ferdig.

Til torsdag reiser Jon, Ketil og jeg til London i 1 uke. Har ikke vært der på 29 år så det gleder jeg meg til. Ser ut til at været blir bra der også. Det blir nok en del shopping og trasking der også...men det er jo det som er ferie...å se seg om der man er.
Ellers blir det vel noen småturer siste ferieuka...

5 kommentarer

Cecilie

07.jul.2008 kl.12:22

Så godt å se at du har blogget igjen..men skjønner du har har det tøft...er ikke det rart med folk,at når det kommer til oppgjør etter noens bortgang så blir noen helt jævlige.
Når det kommer til noe å få så blir folk så hole og griske....så grusomt.
Det er nok trist at en mister et kjært familie medlem...føler virkelig med deg.
Også sliter du med migrene på toppen,det er grusomt..
Jeg sliter selv med migrene,helt grusomt i perioder.
Ville ikke at min værste fiende skulle oppleve migrene,det er så vondt.

Håper turen deres til London hjelper deg gjennom en tøff tid.Nyt London og familien din.God tur!
Mvh Cecilie

Laila Birgitte

07.jul.2008 kl.16:22

Ja, det er helt forferdelig hvordan folk oppfører seg. Det er fortsatt tunge stunder hvor en tenker på og savner pappa.. Men det som er ille er at folk er så griske, og ikke kan samarbeide om sakene etter han..Ferdig med dette snart nå.
Skal nok kose oss i London ja...
Klem

BajaCamilla

19.jul.2008 kl.08:05

Det er forferdelig hvordan folk kan bli når det kommer til arveoppgjør, man bør jo vise litt respekt ovenfor den som er gått bort og oppføre seg litt.
Men det er kanskje vanskelig for visse personer!
Håper du har det bedre nå og at derre har hatt en flott tur til London!!

Laila Birgitte

19.jul.2008 kl.13:48

Det ser ut til at det går i orden med arveoppgjøret nå så da er jeg ferdig med disse menneskene for godt.
Jeg har det bra nå. Vi hadde en fin tur til London.

Camilla

20.jul.2008 kl.10:09

Det var godt å høre:)

Skriv en ny kommentar

Laila Birgitte

Laila Birgitte

44, Sarpsborg

Jeg er en dame på 44 år, gift med Ketil som jobber i NRK Østfold. Jeg jobber i bakeri, pakker finvarer til sykehus,egne utsalg osv.Har to nydelige "barn", Helene på 19 år som bor hos pappa`n sin i Halden.Hun jobber på giraffen hvor de selger barneklær.Jon på 15 år bor hos oss. Han går siste året på ungdomsskolen.På fritiden spiller han hockey i Halden,HEIA COMET!

Kategorier

Arkiv

hits