11.aug.2008

Ny uke, nye muligheter!!

Da er denne arbeids-dagen over, hvertfall på jobben.Var ferdig 7.30 i dag.
Skal prøve å rydde litt, vaske klær. Har vært lite overskudd til det den siste uka. Regnværet og leddgikta har slått meg helt ut.
Skal også en tur til Halden og mate pusen og fiskene til Helene. Pusen må få seg en liten luftetur også men liker ikke at den er ute om natten. Da kjører jeg heller frem og tilbake hver dag.

Snakket med Jon i telefonen i går, det var kjempekoselig å høre fra han også. Har snakket med Helene tidligere. De har det visst bra men lengter hjem. Og jeg savner de helt forferdelig. Skal bli godt når de kommer hjem til helgen. Skal hente Jon tidlig på søndag så vi får gjort klar for første skoledag på mandag. Tenk, han skal begynne 1.året på videregående alt. Helene har kommet inn på førskole-linja. Må legge ut noen bilder av barna mine og svigersønnen. hos tnte og onkel 18708  Jon med Nemo,hunden til tante og onkel. btturlitttil031  Helene og Stian på Danmarkstur, februar 08.

Nå får jeg legge meg å sove litt før jeg drar til Halden.

Ha en fin dag alle sammen!!

2 kommentarer

Cecilie

11.aug.2008 kl.09:36

Hei

Så pene barn du har,skjønner du er stolt.
Godt du får dem hjem til helgen.
Tia går nok fort når barna begynner på skolen...plutselig går de på vg skole....ja en må bare nyte tia mens de er små...!!!

Håper du får en fin dag.

Laila Birgitte

11.aug.2008 kl.10:00

Hei Cecilie!
Takk.De fleste foreldre er vel stolte av barna sine.
Ja, nyt tiden mens du kan sier jeg.
En fin dag til deg også.
Klem

Skriv en ny kommentar

Laila Birgitte

Laila Birgitte

44, Sarpsborg

Jeg er en dame på 44 år, gift med Ketil som jobber i NRK Østfold. Jeg jobber i bakeri, pakker finvarer til sykehus,egne utsalg osv.Har to nydelige "barn", Helene på 19 år som bor hos pappa`n sin i Halden.Hun jobber på giraffen hvor de selger barneklær.Jon på 15 år bor hos oss. Han går siste året på ungdomsskolen.På fritiden spiller han hockey i Halden,HEIA COMET!

Kategorier

Arkiv

hits