05.sep.2008

Endelig helg!!

Føler meg ganske sliten nå. Har egentlig ikke skjedd så mye denne uka men blir slått ut av det dårlige været. Begynner å bli forkjøla, tett i nese og hals, typisk årstiden...

Så er jeg så utrolig lei av folk som ikke kan oppføre seg. De som kjenner meg, vet hvem jeg mener....
Orker ikke mer av de og deres oppførsel, rettere sagt mangel på den..
Nå har vi holdt på med oppgjøret etter pappa i over 3 måneder. Vil bare bli ferdig med alt sammen..Sorgen er tung i seg selv om ikke dette skal dra mer ut..
Har heldigvis en søster og bror jeg kan snakke med og som støtter meg. Så i dag drar jeg til sorenskriveren og leverer de papirene jeg har. Håper da det går fort å avslutte dette. Men jeg påtar meg ikke noe ansvar for det de eventuelt måtte gjøre.

Nå skal jeg være sterk og gjennomføre det jeg har bestemt meg for.Jeg skal IKKE la meg knekke av noen så verdiløse personer!!

ÅÅÅ det var godt å skrive av seg litt frustrasjon!!

Én kommentar

Camilla

08.sep.2008 kl.17:27

Det er horribelt hvordan folk kan oppføre seg i en slik situasjon!!
Håper virkelig at det går i orden snart så det slipper å tynge i evighet...
Klem

Skriv en ny kommentar

Laila Birgitte

Laila Birgitte

44, Sarpsborg

Jeg er en dame på 44 år, gift med Ketil som jobber i NRK Østfold. Jeg jobber i bakeri, pakker finvarer til sykehus,egne utsalg osv.Har to nydelige "barn", Helene på 19 år som bor hos pappa`n sin i Halden.Hun jobber på giraffen hvor de selger barneklær.Jon på 15 år bor hos oss. Han går siste året på ungdomsskolen.På fritiden spiller han hockey i Halden,HEIA COMET!

Kategorier

Arkiv

hits