19.sep.2008

LAPPEN!

Da klarte Jon lappen på moped. Var på biltilsynet nå og han besto, gliste fra øre til øre.Var bare å dra rett hjem og hente moppa. Nå kjørte han avgårde til skolen. Tror ikke jeg klarer å slappe helt av i dag når jeg vet han er ute  kjører første gang alene. Han er jo flink og sånn men er rart med 1.tur alene da. Skal prøve å ikke være hysterisk mor som ringer hvert 5.minutt og maser.....Går som regel bra.
Denne uka har gått fort og lite blitt gjort. Vasket litt tøy og ryddet her men...noe gjenstår før vi kan ta helg.

En dag vi var ute å gikk tur med voven, så vi en tue med blåklokker. Måtte jo ta bilde, ikke vanlig å se de i blomst midt i september.  bilde001  17september 20085Fant også noen gule blomster, husker ikke hva de heter men...

På onsdag 17.september var det bursdagen til pappa. Vi satte ned urna hans og plantet blomster på grava. Endelig kan pappa hvile i fred på et trygt sted.
Det var en tung men fin stund på kirkegården. Helene, Jon og Ketil var med. 3 av de andre barna til pappa og 1 barnebarn var også der.
Når vi var ferdige der dro vi på Peppes og spiste pizza før Helene skulle på jobb kl.16.00. Var en koselig avslutning på dagen. Ketil hadde parkert ved kirkegården så vi dro tilbake dit og tok bilder av blomster og sten.
Ble ganske fint syns jeg.17september 20082  R.I.P pappa, du vil alltid ha en plass i hjertene våre!!
Nå skal jeg spise og drikke litt te så må jeg hvile litt før jeg begynner på middag..

4 kommentarer

Camilla

19.sep.2008 kl.21:10

Det var en fin plass til pappa'n din, gjort så fint der!

laila.strebel

19.sep.2008 kl.21:48

Tusen takk..

Catarina

19.sep.2008 kl.23:06

Hej Laila!

Fint på graven! Gör mig påmind om att jag också behöver fixa till det hos mina föräldrar. Läste ditt inlägg på Pinsessans Dagbok. Känner många med dina problem som blivit hjälpta. Maila mig om du vill veta hur.
Kram och fortsätt att stå på dig.

HeleneM

20.sep.2008 kl.10:56

Lillebror blir så stooor!:S hihi men han er god da..:) Kommer nok til å dra masse på grava nå.. bedre når jeg vet morfar "er der" (=

Skriv en ny kommentar

Laila Birgitte

Laila Birgitte

44, Sarpsborg

Jeg er en dame på 44 år, gift med Ketil som jobber i NRK Østfold. Jeg jobber i bakeri, pakker finvarer til sykehus,egne utsalg osv.Har to nydelige "barn", Helene på 19 år som bor hos pappa`n sin i Halden.Hun jobber på giraffen hvor de selger barneklær.Jon på 15 år bor hos oss. Han går siste året på ungdomsskolen.På fritiden spiller han hockey i Halden,HEIA COMET!

Kategorier

Arkiv

hits