24.sep.2008

TANNLEGEN

I dag er det sol og deilig høstvær ute. Når jeg var ferdig på jobb, dro jeg hjem og spiste og dusjet.
Fikk slappe av før jeg dro til den årlige timen hos tannlegen. Det gikk egentlig ganske greit. Et lite "nesten" hull mellom en jeksel og visdomstann. De gjorde ikke noe annet enn å ta tannstein og polere på tennene. Når han sa det var nesten hull, ble jeg litt slapp. Hjelpes meg,, har jo ikke borret på 26 år. Så tennene mine er hvertfall sterke og fine!! Vet jo at det er annerledes nå enn da men likevel....slapp hvertfall  å borre.
Nå har vi spist fiskegrateng ti middag, godt. Nå skal jeg slappe av litt,før foreldremøte på skolen til Jon. Så blir det vel å dorme litt på sofa`n siden jeg ikke har sovet etter jobben.
I morgen skal Helene på sykehuset å få Remikade igjen.  Det går stort sett bra hver gang men er greit å være der. Koselig også, å være sammen noen timer.  
Får skrive mer senere..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Laila Birgitte

Laila Birgitte

44, Sarpsborg

Jeg er en dame på 44 år, gift med Ketil som jobber i NRK Østfold. Jeg jobber i bakeri, pakker finvarer til sykehus,egne utsalg osv.Har to nydelige "barn", Helene på 19 år som bor hos pappa`n sin i Halden.Hun jobber på giraffen hvor de selger barneklær.Jon på 15 år bor hos oss. Han går siste året på ungdomsskolen.På fritiden spiller han hockey i Halden,HEIA COMET!

Kategorier

Arkiv

hits