SKRAPE IS!!!

I dag måtte jeg skrape is på bilen, var bare 1,4 grader ute, kl.04.25.  Nå kl.08.40 er det 2,2 grader. Tenner nok opp i peisen i dag ja!
Er jo bare 14 dager til 1.vinterdag. Før vi vet ordet av det, er det snø, desember og jul. Håper bare snøen blir liggende tørr og fin når den først kommer. Liker ikke sørpe og slaps.

Har tenkt å begynne å handle julegaver nå for å slippe stresset i desember. Liker egentlig å kose meg med gavekjøp, bruke tid på det.  Så jeg får be alle om å komme med ønskeliste ganske snart. Vet hva jeg skal gi til noen da,så begynner vel med de.
Det er en noen bursdager utover i oktober også, så da blir det gaver der og. Må selvfølgelig bake noen kaker til bursdagen til Helene.
Denne uka er det høstferie og Jon skal være hos pappa`n sin. Så her blir det stille og rolig, lite som skjer på ettermiddagen. Skal prøve å gjøre litt inne her, stelle blomstene mine og rydde bort sommertøy.
Ha en fin dag alle sammen....

2 kommentarer

Maiken

29.sep.2008 kl.09:12

brr.... kaldt...

Elisaa

29.sep.2008 kl.09:13

å herregud.. så kjipt at det er så kaldt hos deg allerede..

Skriv en ny kommentar

Laila Birgitte

Laila Birgitte

44, Sarpsborg

Jeg er en dame på 44 år, gift med Ketil som jobber i NRK Østfold. Jeg jobber i bakeri, pakker finvarer til sykehus,egne utsalg osv.Har to nydelige "barn", Helene på 19 år som bor hos pappa`n sin i Halden.Hun jobber på giraffen hvor de selger barneklær.Jon på 15 år bor hos oss. Han går siste året på ungdomsskolen.På fritiden spiller han hockey i Halden,HEIA COMET!

Kategorier

Arkiv

hits