RYDDEDAG!!

I dag har tiden gått med til både rydding og litt hobby-aktivitet. På tide å få bort sommertøy og finne frem litt tykkere gensere og stilongs. Må innrømme at det var temmelig fullt i skapet ja. Men sånn blir det når man stadig blir fristet til å kjøpe på salg.
Har lenge planlagt å lage meg "gardinbånd" av perler. Har aldri funnet noen i butikken som  passer hverken  i pris eller stil.. Dessuten er det jo gøy å lage selv da.
0910082  0910084 
Ble litt snurt når gubben ikke så det når han kom hjem da. Måtte be han se om han så noe nytt...typisk mannfolk, de ser ikke sånne forandringer..Ble ganske fornøyd selv hvertfall!!

Til helgen er det full fart her. På lørdag er det ÅPEN DAG i NRK Østfold. Gubben skal jobbe og jeg har lovet å være med å hjelpe til. Får håpe det kommer mange folk dit . Det har vært mye planlegging og forberdelser.

På søndag skal vi ha familieselskap for Helene som blir 20 år på tirsdag. Hun har bestilt stek med tilbehør. Så blir det is og kjeks til dessert. Skal bake kanelsnurr, sjokoladekake og kringle. Har bestilt ostekake på jobben.

Rart å tenke på hvor fort tiden har gått. Lille jenta mi blir 20 år. Syns ikke det er lenge siden hun var liten og avhengig av mamma hver dag. Vi nyter tiden sammen nå også da og jeg syns det er kjempekoselig når jeg får
være sammen med henne både på sykehuset og shoppingturer.  2509081  Dette bildet er fra sist Helene fikk remikade. Det var så fint vær at vi  satt litt i sola ute på verandaen.

Én kommentar

Stine

13.okt.2008 kl.14:03

Gardinbåndene var kjempe fine!!! Så synd vi ikke fikk kommet :-(( Hørtes godt ut med kaker og stek,ble helt sulten jeg nå

Skriv en ny kommentar

Laila Birgitte

Laila Birgitte

44, Sarpsborg

Jeg er en dame på 44 år, gift med Ketil som jobber i NRK Østfold. Jeg jobber i bakeri, pakker finvarer til sykehus,egne utsalg osv.Har to nydelige "barn", Helene på 19 år som bor hos pappa`n sin i Halden.Hun jobber på giraffen hvor de selger barneklær.Jon på 15 år bor hos oss. Han går siste året på ungdomsskolen.På fritiden spiller han hockey i Halden,HEIA COMET!

Kategorier

Arkiv

hits