Behandlingsopphold

Da har jeg vært på Jeløya i 2 hele dager. Har eget rom med bad men ikke dusj, den er rett over gangen her.
jelya 271108 002 jelya 271108 003 bilder av rommet mitt.jelya 271108 004
Programmet er tett med trening og forelesninger, legebesøk og måltider.
I går var jeg hos lege og fysioterapaut. Snakket mest om hvordan jeg har det og hvor det er vondt. Hva målene/ønskene mine er. Jeg ønsker jo å få hjelp til å mestre smertene, kanskje prøve nye medisiner. Bytte jobb og få en bedre hverdag. Jeg sov mye i går,3 timer på dagen og la meg tidlig på kvelden.

I dag var det blodprøver og hive i seg en brødskive før stretching og fysio. Så var det en liten pause før ny forelesning om smertemestring. En liten pause før kondisjonstest på ergometersykkel. Da var det en pause frem til middagen 13.15, da sov jeg. Det var panert rødspette i dag, kjempegodt...
Etter middagen var det forelsening om stress i hverdag og arbeidsliv.. Var i bassenget fra 15.30- 17. Det var vanngymnastikk med hopp og tøy, godt å trene i varmt vann..
Rakk å gå på rommet og stelle meg før kveldsmaten kl.17.30. Ketil kom på besøk 18-19.30, var koselig at han kom. Abba-filmen "Mamma Mia" ble vist  i stua i kveld. Syns den var fin. Nå er det på tide å legge seg. Skal ut å gå tur kl.7.30 i morgen..
Skriver mer i morgen.. Natti natt

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Laila Birgitte

Laila Birgitte

45, Sarpsborg

Jeg er en dame på 44 år, gift med Ketil som jobber i NRK Østfold. Jeg jobber i bakeri, pakker finvarer til sykehus,egne utsalg osv.Har to nydelige "barn", Helene på 19 år som bor hos pappa`n sin i Halden.Hun jobber på giraffen hvor de selger barneklær.Jon på 15 år bor hos oss. Han går siste året på ungdomsskolen.På fritiden spiller han hockey i Halden,HEIA COMET!

Kategorier

Arkiv

hits