01.jan.2009

NYTTÅRSAFTEN

Så var nyttårsaften over da og vi skriver 2009!

Dagen startet ganske så rolig. Jeg sto opp i 11.30 tiden. Satt og sløva litt og leste avisa og div på nettet før jeg lagde meg litt mat.. Dro ut og handla og tok en snartur til Halden for å tenne lys på grava til pappa og hente playstasion hos Helene.
Vi skulle egentlig vært hjemme i kveld, bare Jon, Ketil og jeg. 
På vei hjem fra Halden fikk jeg melding fra Pia med invitasjon dit i kveld. Det takket vi ja til og dro hjem og pakket litt godteri, brus og kaker. Det var en koselig kveld hvor vi spiste middag og lo og pratet.
Gikk ut rundt midnatt og sendte opp fyrverkeri vi hadde med. Helene, Stian og jentene dro på festningen og så fyrverkeri der. Vi satt litt inne etterpå og pratet og så på film.

Vi gjorde oss klare til å dra hjem i 01.15 tiden. Akkurat i det jeg lukker igjen bildøra mi, hører vi et skikkelig smell.. på vei ut av gården ser vi at hele gjerdet er borte og det står en bil i naboens hage. Helene og Stian står på verandaen å får kjeft fra gutta i bilen...3 stk satt foran og alle var fulle.Helene snakker med politiet i tlf, jeg tar over og gir beskjed om hva som har skjedd..Hele gjerdet med støpte armeringsstolper har de jævlene revet med seg..De som var inne sa at hele huset hadde rista.
Bare tanken på at der hadde vi gått sekunder før det smalt ga flere av oss hjertebank! Stakkars Therese jenta mi da, ble livredd for at det var oss..Heldigvis slapp vi unna... verre var det med bilen dems som satt fast i gjerderester og nettingjerdet til naboen..
Politiet kom og tok med seg gutta og tok avhør av oss som var der..må nok regne med å bli kontaktet for å legge frem forklaring og bildebevis vi tok da de prøvde å stikke av.
Vi kom da hjemover 2 timer senere enn planlagt men har roet oss ned nå og skal krype i loppekassa..

3 kommentarer

BajaCamilla

01.jan.2009 kl.10:37

At folk ikke kan la bilen stå når de er fulle:(
JEg håper dere hadde en fin feiring og ønsker dere ett Godt Nyttår:)

laila.strebel

01.jan.2009 kl.12:11

Det er tragisk med all kjøring i fylla. Spesielt blir det når det skjer så tett innpå en selv, eller med noen du kjenner.
Vi hadde en koselig kveld med famlien. Godt nyttår til dere også:)

Tulla

01.jan.2009 kl.18:13

Huffda!Tragisk.
Godt nyttår:)

Skriv en ny kommentar

Laila Birgitte

Laila Birgitte

45, Sarpsborg

Jeg er en dame på 44 år, gift med Ketil som jobber i NRK Østfold. Jeg jobber i bakeri, pakker finvarer til sykehus,egne utsalg osv.Har to nydelige "barn", Helene på 19 år som bor hos pappa`n sin i Halden.Hun jobber på giraffen hvor de selger barneklær.Jon på 15 år bor hos oss. Han går siste året på ungdomsskolen.På fritiden spiller han hockey i Halden,HEIA COMET!

Kategorier

Arkiv

hits