Slutt på ferien, tilbake til hverdagen

Da er det slutt på en koselig juleferie her i huset.
Ketil begynte på jobb i dag og Jon begynner på skolen i morgen. Jeg er fortsatt sykmeldt og venter på brev fra trygdekontoret ang attføringa.
Sto opp i 10 tiden. Var kaldt i huset, bare 19 grader, ute var det 13-.
Så da satt jeg under teppet og kosa meg med frokost, te og "God Morgen, Norge" på TV2.

Var litt treg til å komme igang her,klær skulle vaskes og jeg hadde bestemt meg for at i dag skulle jula pakkes bort. Fikk ikke gjort så mye før jeg begynte på middagen i 14 tiden. Ble fisk, poteter og fersk blomkål i dag. Godt med fisk etter all kjøttmiddagen i jula.
Fikk plukka av pynten på juletreet og rundt i stua, hadde ikke like mye fremme nå som vi har att før om åra...så det var fort gjort.
Var så lure at vi kjøpte sekk til å ta ut juletreet i, den lå rundt foten på gulvet og var bare til å dra over treet og bære det ut. Deilig å slippe grannåler gjennom hele huset. Litt ble det jo der treet hadde stått men ikke på langt nær så mye som uten sekken.
I kveld har jeg bare slappet av, sett på tv og strikket litt..
Skal opp kl.06.30 i morgen for å spise frokost sammen med Jon og kjøre han på skolen. Så nå er det straks natten her.
Sov godt :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Laila Birgitte

Laila Birgitte

45, Sarpsborg

Jeg er en dame på 44 år, gift med Ketil som jobber i NRK Østfold. Jeg jobber i bakeri, pakker finvarer til sykehus,egne utsalg osv.Har to nydelige "barn", Helene på 19 år som bor hos pappa`n sin i Halden.Hun jobber på giraffen hvor de selger barneklær.Jon på 15 år bor hos oss. Han går siste året på ungdomsskolen.På fritiden spiller han hockey i Halden,HEIA COMET!

Kategorier

Arkiv

hits