Da kom det snø igjen!!

Etter noen dager uten snø ( det som var, regnet bort) har det snødd i natt. Syns jo det er litt koselig med ren, hvit snø jeg da. Spesielt når jeg sitter inne og ser ut. Måkinga overlater jeg til gutta her... 
bilde005 Her ligger hunden vår og koser seg ute i snøen. Han liker seg godt ute.
bilde000 Dette var spennende..første gang ute i mye snø. Litt kaldt på labbene men...

Ikke fullt så gøy å bevege seg ut i trafikken. Det er dårlig/ ikke måka på småveiene her men hovedveiene er heldigvis måka og salta..

Denne uka som alle andre, har jeg stått opp 06.30 og vekket Jon. Smørt matpakke og laget frokost til oss. Koselig å spise sammen før han skal på skolen. Han må gå 07.10 for å rekke bussen.
I dag glemte han busskortet sitt og kom hjem igjen, da kjørte jeg..gjort det bare 2 dager denne uka. Han har jo busskort og reiser gratis frem og tilbake. Men det er litt kjedelig da at han må til byen og bytte buss både til og fra skolen..
I går var jeg hos Helene og la opp gardiner for henne. Koselig å være sammen noen timer. Vi laget blomkålsuppe og hvitløksbaguetter til middag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Laila Birgitte

Laila Birgitte

45, Sarpsborg

Jeg er en dame på 44 år, gift med Ketil som jobber i NRK Østfold. Jeg jobber i bakeri, pakker finvarer til sykehus,egne utsalg osv.Har to nydelige "barn", Helene på 19 år som bor hos pappa`n sin i Halden.Hun jobber på giraffen hvor de selger barneklær.Jon på 15 år bor hos oss. Han går siste året på ungdomsskolen.På fritiden spiller han hockey i Halden,HEIA COMET!

Kategorier

Arkiv

hits