Snart slutt på Januar..

Nå er det snart slutt på den første måneden i det nye året. Hvor blir dagene av??
Noen dager går det tregt her og andre dager får jeg gjort en del husarbeide. Har snart kommet til bunns i skittentøys-kurven. Det samler seg fort, både vanlig tøy og ullvask.
Tenkte å skifte på alle sengene her til fredagen. Håper bare vaskemaskina holder så lenge. Den har lenge bråket og dunket, spesielt når den sentrifugerer hvis den i det hele tatt gjør det. Skal ut å kjøpe ny når det kommer inn lønn om et par uker.
Nå har jeg strikket lue, sokker, votter og pulsvarmere til mine to grandtante- barn. Sender det til de i morgen. Tenkte å strikke til noen andre søte barn jeg har også. Har fått helt dilla nå, lenge siden jeg har strikket så mye på så kort tid...gøy. Sikkert ikke bra for arma men skitt au..noe m jeg da gjøre. bilde001 bilde004 bilde005 bilde006
I dag tok Ketil og jeg en Sverigetur og handlet litt. Klarte ikke å styre unna godtebutikken da, så ble med noe hjem derfra også. Det blir den slankekuren.. hihi:)
I morgen skal jeg hente Helene på skolen i Halden. Det er tid for medisin igjen. Hun har jo vært forkjølet siste uka, men håper hun får behandling da resten av kroppen trenger det.
Etter at vi er ferdige der og hvis formen er bra, blir det vel en liten glanerunde på storsenteret. Alltid koselig å titte rundt og kanskje finne noe fint på salg. Det liker vi, shoppegale som vi er til tider. hihih
Men nå er det vel på tide å sove noen timer igjen. Tiden går så fort nåe en sitter ved pc`n om kvelden..

3 kommentarer

HeleneM

29.jan.2009 kl.08:44

Trodde vi skulle til Sweeden i dag jeg!?? hehe ...

laila.strebel

29.jan.2009 kl.09:04

Ja, vi tar vel en tur i dag og vi ;))

BajaCamilla

31.jan.2009 kl.10:06

Så fine hjemmestrikkede ting, det er noe av det fineste og koseligste jeg vet:)

Skriv en ny kommentar

Laila Birgitte

Laila Birgitte

45, Sarpsborg

Jeg er en dame på 44 år, gift med Ketil som jobber i NRK Østfold. Jeg jobber i bakeri, pakker finvarer til sykehus,egne utsalg osv.Har to nydelige "barn", Helene på 19 år som bor hos pappa`n sin i Halden.Hun jobber på giraffen hvor de selger barneklær.Jon på 15 år bor hos oss. Han går siste året på ungdomsskolen.På fritiden spiller han hockey i Halden,HEIA COMET!

Kategorier

Arkiv

hits