Dagene flyr avgårde!

Dagene går så fort at jeg rekker nesten ingenting..
Er ganske sliten etter datakurset. Tar på både hodet,nakke og øynene å sitte ved data`n hele dagen. Er hjemme 14-14.30 og da er det å lage middag, slappe av før husmor-pliktene kaller.

Vaskemaskina mi stoppet helt opp etter mange måneders bråk forrige fredag. Og kleshaugen bare vokste..Kjøpte ny på mandag. Deilig med en stillegående maskin. Nå er snart bunnen i skittentøysdunken nådd og klar til oppfylling igjen.
Nå er det bare 2 uker og 5 dager til vi reiser til Tyrkia. Som jeg gleder meg til å komme bort. Bare kose oss i sola og bade, se oss om og nyte fridagene.                                                              Vis store bilder Dette er hotellet vi skal bo på.

Nå er det på tide å si natta, tidlig opp i morgen. Så er det HELG!!!!

3 kommentarer

Helene Marie

12.jun.2009 kl.08:40

Jaaa, gleder meg til Tyrkia jeg ogsååå!:P Går fort da.. hihi Bare å stå på på datakurset nå mamma så¨du kan ta en velfortjent ferie;) klem

myldra

12.jun.2009 kl.08:56

Lurer på hvorfor NAV skal sende alle på datakort kurs jeg da... Men kanskje du ønsker det selv :o) En kan også lure på om det er meningen at alt skal være så stritt. Når man kommer hjem fra jobb/kurs, skal man ha energi til å lage mat, være hyggelig mot de rundt seg, rydde, vaske tøy, trene, venner... Skjønner ikke helt det her jeg.. men men,
Kos deg masse på syden tur! Da er det ingen plikter som henger over deg :D Nyyydelig!

laila.strebel

12.jun.2009 kl.14:26

Jeg fikk tilbud om å ta datakortet og ville det. Kan jo noe data men har lært mye og. Kjekt å ha med seg. Vi kan jo ikke gå hjemme å "slenge" mens vi er sykmeldt og under attføring..
Det blir vel til hva vi gjør selv også. Må innrømme at jeg er ikke flink til å planlegge hva som skal gjøres når.
Takk for det!!På ferien blir de fleste plikter lagt igjen hjemme.

Skriv en ny kommentar

Laila Birgitte

Laila Birgitte

45, Sarpsborg

Jeg er en dame på 45 år, gift med Ketil som jobber i NRK Østfold. Har to nydelige barn: Helene på 20 år. Hun bor hos pappan sin i Halden. Går førskolelærer-linja på Remmen og jobber på Giraffen. Jon er 17 år, går 1.året på videregående. Jeg har vært sykmeldt fra jobben i bakeriet siden midten av novmber. Er på attføringstiltak gjennom NAV 4 dager i uka. ellers koser jeg meg hjemme og steller hus og dyrker hobbyn min: for tiden strikking.

Kategorier

Arkiv

hits