Litt lat om dagen??

Etter noen late dager med dårlig form og dårlig internett er det på tide å blogge litt igjen.
Vi hadde en fin ferie i Tyrkia med bare sol og avslapping. Vi tok det med ro ved bassenget, var på marknad å handlet, og badet i middelhavet. Tok en guidet tur rundt i byen: innom en dryppgrotte, på festningen og demonstrasjon i en teppebutikk. Der vant vi et lite vevd teppe/ matte som vi fikk noe dager etter da det kom en fra butikken og hentet Ketil og meg. Fikk t.o.m 2 stykker fordi Helene,Stian og Jon tok drosje ned til butikken.

Her er bilder fra rommet vårt, 3 senger på hvert rom. Standarden på rommet var topp. Vi hadde rom i 2.etg og Helene og Stian i 4.etg. 
020021022
019023 tatt fra balkongen på rommet ned mot soltaket hvor vi satt/lå hver dag.
img0139Her sitter vi ved bassengkanten og skal spiseimg0148Jon og Stian koser seg i store bølger.

042Teppeveving.
img4745 . Dryppgrotten.img4751069071 På bussen fra terminalen ut til flyet kl.06 om morgenen.Noen som gleder seg til å komme hjem??073 Og Jon syns det var godt å komme hjem til Gilde grillpølser..

Har alt for mange bilder til å legge ut alle her. Og dette ble jo et langt innlegg så gir meg her.
Skal prøve å bli flinkere til å blogge litt mer.


Én kommentar

Trine

24.jul.2009 kl.00:27

SV; Det hørtes nyydelig ut!

Å så fine bilder. Tyrkia er flott!

Skriv en ny kommentar

Laila Birgitte

Laila Birgitte

45, Sarpsborg

Jeg er en dame på 45 år, gift med Ketil som jobber i NRK Østfold. Har to nydelige barn: Helene på 20 år. Hun bor hos pappan sin i Halden. Går førskolelærer-linja på Remmen og jobber på Giraffen. Jon er 17 år, går 1.året på videregående. Jeg har vært sykmeldt fra jobben i bakeriet siden midten av novmber. Er på attføringstiltak gjennom NAV 4 dager i uka. ellers koser jeg meg hjemme og steller hus og dyrker hobbyn min: for tiden strikking.

Kategorier

Arkiv

hits