Høsten alt??

Været de siste dagene og ukene er ikke akkurat å rope hurra for..Det går tydelig fort mot høsten nå med tidlig mørke kvelder, kjøligere om morgenen..
Jeg har ligget syk med svineinfluensa siden torsdag kveld. Er egentlig ikke så syk som jeg trodde jeg ville bli av dette. Er slapp, har feber, tett i bryst og nese og ganske slapp og svimmel..men går vel over etter hvert, bare å ta tiden til hjelp..

Har i grunn hatt mye å gjøre de siste månedene...Tømming og salg av huset til svigermor, tømming av trygdeleiligheten hennes  ++++.
Jeg har som sagt før gått sykmeldt siden slutten på november. Nå er jeg utplassert på SFO 5 dager i uka. Hver mandag fra 07-09.30 og 13-16.30. Andre dagene fra 13-16.30. Dette for at jeg skal finne ut om jeg orker/kan jobbe med dette. Har hittil gått greit, koselige kolleger og mange greie unger. Skal foreløpig være der frem til jul så får jeg se etterpå..  

Vi har kjøpt oss ny bil da,Toyota avensis,06 modell. Veldig fornøyd med den.06082009218
Jeg har egentlig ikke fått kjørt den så mye da, Ketil har brukt den på jobben hver dag. Men skal nok bruke den litt fremover jeg og. Så blir det deilig å dra på langferie med en ny bil :))

2 kommentarer

myldra

01.sep.2009 kl.20:29

Det er da ikke høst i Sarp enda.. I dag var det 22 grader kl 1700.. Lykke til på SFO. Håper du finner noe du kan trives med og orke!

Camilla

05.sep.2009 kl.08:40

Håper du har blitt bedre nå!

Skriv en ny kommentar

Laila Birgitte

Laila Birgitte

45, Sarpsborg

Jeg er en dame på 45 år, gift med Ketil som jobber i NRK Østfold. Har to nydelige barn: Helene på 20 år. Hun bor hos pappan sin i Halden. Går førskolelærer-linja på Remmen og jobber på Giraffen. Jon er 17 år, går 1.året på videregående. Jeg har vært sykmeldt fra jobben i bakeriet siden midten av novmber. Er på attføringstiltak gjennom NAV 4 dager i uka. ellers koser jeg meg hjemme og steller hus og dyrker hobbyn min: for tiden strikking.

Kategorier

Arkiv

hits