Veldig lat og litt effektiv!!

 I dag var det ingen hund som bråket kl.5.30 og ville ut. Så vi sto sent opp, deilig å sove lenge for en gangs skyld. Ketil måtte i butikken å kjøpe brød til frokost så da sløva jeg litt ved data`n så lenge. Ble visst sløving etter frokost også. Deilig bare å ligge på sofan og slappe av.
Men har da gjort noe i dag også. Hadde en liten lekkasjen under oppvaskbenken, så måtte tømme skapet og tørke opp. Fikk ryddet på plass resten i skuffene under vaskemaskina og skapet ved siden av..Hjelpes så mye såpe, skyllemiddel av alle slag vi hadde og hele 6 vindusnaler... Har nok mistet oversikten i alt rotet og bare kjøpt nytt..
 Nå skal jeg bare kose meg foran tv`n og data`n resten av kvelden.
Så er det rydding av inneboden i morgen. Har vært å kjøpt meg plastkasser til å ha alle stoffene mine i, nå ligger alt i plastsekker = null system.. Kanskje jeg får en oversikt der og..hihhi. Må finne noe utstyr Helene skal ha med seg på skoletur også.
                                      Er forøvrig fortsatt LEI all snøen, trenger ikke mer nå!!!


  pusene  og jeg har kosestund i senga før vi står opp:).                                            
 
Dennis og Emilie ser på at Jon spar opp hullet rundt avløpsrøret i kjelleren. Det blir såå fint i huset til Stine og Reidar:). Gleder meg med de:).
                                                                                                                                    
Ha en fortsatt fin lørdagskveld:))
                                                                                                                                    


Én kommentar

27.feb.2010 kl.23:43

søte puser og barn!!Flink du er,men system er godt,håper vi får det etterhvert nå og :)

Skriv en ny kommentar

Laila Birgitte

Laila Birgitte

46, Sarpsborg

Jeg er en dame på 46 år, gift med Ketil som jobber i NRK Østfold. Har to nydelige barn: Helene på 21 år,går førskolelærer-linja på Remmen og jobber på Giraffen. Jon er 17 år, går industrimekaniker 2.året på videregående. Jeg er under attføring og går for tiden hjemme og steller hus og dyr. Driver med litt hobby:strikking, brodering...

Kategorier

Arkiv

hits