Hjertebank og høy puls!

I dag som alle andre dager,ble jeg vekket av Velox som  ville ut..kl.05.15, da Ketil dro på jobb. Jeg drøya litt før jeg sto opp men han bjeffa og bråka så mye at rett før 6 sto jeg opp. Skulle uansett opp kl.6 for å være på jobb kl.7. Så sitter jeg da og koser meg med avisen og kaffe i sofa`n.
Tar en titt ut vinduet og der, like ved gjerdet ser jeg 2 søte nysgjerrige rådyr.(bilde funnet på wikipedia)
 Da ble pulsen min temmelig høy og hjertet slo dobbelt så fort..Hjelpes, nå stikker bikkja tenkte jeg og løp ut å ropte på han. Rådyra sto å så på meg før de stakk.
Velox væra heldigvis ikke dyra men kom inn med en gang. Vi fikk nemlig vite av forrige eier at han klikker på rådyr og vilt. Han går som regel løs i hagen men tror nok jeg skal sette han i kjetting, hvertfall om morgenen. Gjerdet er så lavt på baksiden og med masse snø inntil er det nesten bare å gå over. Men han er så gammel nå, 13 år, er stiv i kroppen, hørsel og syn har begynt å svikte så vet egentlig ikke hvor langt han hadde kommet..
Til middag i dag har vi hatt røkte pølser på seng av pasta med ost på toppen, poteter og brun saus. Nå skal vi ta en høneblund før vi skal gå tur med vov i sola..Er så deilig at det begynner å smelte ute, er lenge lyst og mildere temperatur. Lengter etter vår og bar bakke!!! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Laila Birgitte

Laila Birgitte

46, Sarpsborg

Jeg er en dame på 46 år, gift med Ketil som jobber i NRK Østfold. Har to nydelige barn: Helene på 21 år,går førskolelærer-linja på Remmen og jobber på Giraffen. Jon er 17 år, går industrimekaniker 2.året på videregående. Jeg er under attføring og går for tiden hjemme og steller hus og dyr. Driver med litt hobby:strikking, brodering...

Kategorier

Arkiv

hits