Kempten og Obersdorf

Ble ikke noe skriving i går så tar med litt om gårdsdagen i dag. Vi sto opp i 8 tiden, dusjet spiste frokost og dro til Cambodunum- Romerparken her i Kempten. Det var mye fint å se der og godt og varmt, ca. 29 grader kl.10 om morgen.

 Dette er utgravninger fra det romerske bad og sanitæranlegg de hadde på den tiden..
Vi måtte jo til sentrum og handle litt også..Er mye som frister å ta med hjem men begrenset hva en trenger av klær,vesker og sko. Noe ble det likevel: kjøpte meg en mørkeblå topp og skinnbelte i går..Tok oss en matpause i en koselig park med blomster.
Ble ganske slitne av mye gåing i varmen så dro opp på hotellet, slappet av og spiste middag der. Deilig å spise ute å bare nyte kvelden...Dette var onsdag.

Torsdag 1.juli.
I dag dro vi til Oberstdorf og så på hoppbakkene. Det er et enormt anlegg. Godt og varmt i dag også,ca 30 grader. Vi var helt oppi tårnet og så utover, nydelig utsikt men langt ned.. 

 Iselin vil gjerne tilbake i vinter å se på hopprenn. Da skal hun sitte her. Fin utsikt rett mot bakken..

 Var et stykke å gå tilbake til bilen. Jeg fikk selvfølgelig føling på veien og vi måtte bare finne et sted vi kjøpte oss rundstykker og drikke...
Etterpå kjørte vi til Kempten igjen og shoppet mer...det var noe nytt vel? ;)  Kjøpte meg noen tights og en sort cape, storskjorte, undertøy, hårfarge, neglelakk. Så en hvit veske i går, den må jeg nesten kjøpe i morgen..får aldri nok av det;)
Dro slitne og fornøyde til hotellet og slappet av, dusjet før middagen på terassen.. Nå skal jeg snart legge meg, lade opp til en ny dag i morgen.


Én kommentar

Stine

02.jul.2010 kl.21:35

Ser ut som dere har det kjempe fint.Vel unt! Kos dere masse mye mere!

Skriv en ny kommentar

Laila Birgitte

Laila Birgitte

46, Sarpsborg

Jeg er en dame på 46 år, gift med Ketil som jobber i NRK Østfold. Har to nydelige barn: Helene på 21 år,går førskolelærer-linja på Remmen og jobber på Giraffen. Jon er 17 år, går industrimekaniker 2.året på videregående. Jeg er under attføring og går for tiden hjemme og steller hus og dyr. Driver med litt hobby:strikking, brodering...

Kategorier

Arkiv

hits