Liechtenstein

I går var vi i Liechtenstein. Der var det godt og varmt. Gikk på et bakeri og spiste toast og drakk vann. Det er et lite sted så hadde sett det meste på 1liten time. .
 Kjørte opp til slottet og tok noen bilder


 Etterpå måtte vi ta en liten snartur til Sveits, bare for å ha vært der og;) Der fant vi et kjøpesenter. Ketil kjøpte seg sandaler. Ellers holdt det med tittingen for min del, var litt dyrt der.. Dro til hotellet og slappet av, dusjet og spiste middag på terrassen. Hadde en koselig dag.

I dag dro vi ned til sentrum og shoppet litt mer..kjøpte meg hvit veske, grå topp, undertøy. Fant også noen fine hvite bånd, klistremerker og edelveis-merker  jeg måtte ha;)  nå skal vi slappe av og pakke/rydde unna litt før middagen.
I morgen drar vi til Leipzig og skal være der til torsdag..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Laila Birgitte

Laila Birgitte

46, Sarpsborg

Jeg er en dame på 46 år, gift med Ketil som jobber i NRK Østfold. Har to nydelige barn: Helene på 21 år,går førskolelærer-linja på Remmen og jobber på Giraffen. Jon er 17 år, går industrimekaniker 2.året på videregående. Jeg er under attføring og går for tiden hjemme og steller hus og dyr. Driver med litt hobby:strikking, brodering...

Kategorier

Arkiv

hits